Steenuilen fotograferen

In 2016 heeft natuurfotograaf Gertjan de Zoete een koppel steenuilen gevolgd. Veel van zijn foto’s heeft hij op Facebook gepubliceerd en gedurende het jaar zijn alle soorten van gedrag voorbij gekomen.

Gertjan is tevens eigenaar van Finca las Abubillas. Van november tot april biedt hij zijn gasten de mogelijkheid om voor één of meerdere dagen met hem naar de steenuilen te gaan om zelf het gedrag te kunnen aanschouwen en fotograferen.

Omdat we al jaren een hele goede samenwerking met Gertjan en zijn vrouw Elly hebben biedt hij deze mogelijkheid ook aan voor onze gasten.

U rijdt naar een vooraf afgesproken punt waar u kunt instappen in de 4×4 auto van Gertjan. U rijdt met hem naar  een stukje privé terrein. De uilen zijn helemaal gewend aan zijn aanwezigheid en laten zich dus ook niet door hem storen. U fotografeert vanuit de auto waardoor een maximum van 2 fotografen mogelijk is.

Een sessie duurt 3 – 4 uur. De periode is van november tot en met maart. U kunt deze sessies alleen boeken wanneer u ook bij Finca el Rabilargo of Finca las Abubillas van Gertjan en Elly verblijft.

U kunt boeken:

  • Project: 3 sessies fotograferen waardoor de kans op diverse licht- en weersomstandigheden groter is, met ook een grotere kans op divers gedrag.
  • Een enkele sessie

 

Prijzen:

  • Project:
    1 persoon: € 190,-
    2 personen: € 250,-
  • Enkele sessie: € 85,-

PDF

In deze pdf kunt u Gertjans ervaringen teruglezen en tevens een aantal foto’s bekijken.

 

Ebook: ‘Vogel op een Takje’

Gertjan heeft van veel van zijn vogelfoto projecten een e-book laten maken, met bijzondere verhalen en prachtige foto’s. Maar liefst 18 interessante vogelsoorten komen aan bod, waaronder naast de steenuil ook de bosuil, kerkuil, bijeneter, grauwe kiekendief, roodkopklauwier en ijsvogel. Dit boek, 70 pagina’s in full-colour opgemaakt, is beschikbaar als PDF en als Epub (voor tablet en Ipad).
https://www.boekenbestellen.nl/PDF/vogel-op-takje/40077