Over ons

In april 2014 zijn we naar onze schitterende plek in Extremadura verhuist waar we Casa Rural “Finca el Rabilargo” zijn gestart. We verhuren hier twee 4-persoons vakantiehuizen en een 2- persoonskamer. Casa Rural betekent letterlijk plattelandshuis en dat is wat het is. We wonen drie kilometer van het dorp Arroyomolinos en daar tussenin woont verder niemand. Een oase van rust waar je overdag alleen wat boeren tegenkomt die op weg zijn naar hun land of daarvan terugkomen. De gebouwen zijn in 2007 gebouwd. De finca ligt precies tussen de historische steden Cáceres, Mérida en Trujillo en nagenoeg in het hart van Extremadura.
Bent u geïnteresseerd in onze accommodatie? Klik dan op de blauwe link: Finca el Rabilargo

Beiden zijn we onze carrières in Nederland gestart als verpleegkundigen. Corné is uiteindelijk de opleidingskant op gegaan. In zijn laatste baan was hij opleidingskundig adviseur voor verschillende bedrijven in diverse branches.

Lia is, na jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben eerst als verpleegkundige in de wijk gaan werken. Daarna is zij voor een verzekeraar gaan werken waar zij patiënten heeft bijgestaan met leefstijladviezen.

Beiden houden we van koken en van fotografie. Lia is verder een fervent wandelaar en Corné kijkt al zijn hele leven naar vogels.