Route naar Finca el Rabilargo

Onze finca ligt aan een pad. Hoewel we wel een adres hebben is dit niet terug te vinden in de routeplanners. Derhalve beschrijven we hier de mogelijkheden die u heeft om ons gemakkelijk te vinden.

Vanuit Madrid:

Stel de routeplanner in op Almoharín. In dit dorpje vindt u een afslag naar links richting Arroyomolinos. Neem deze.
Na 7 kilometer ziet u een groot blauw bord langs de weg met de richting naar onze finca. Rijdt bij dit bord nog 150 meter verder tot u een pad ziet met aan het begin een ander bord met de richting naar onze finca. Neem deze.

Vanuit Sevilla en Lissabon:

Stel de routeplanner in op Arroyomolinos de Montánchez of Arroyomolinos in de provincie Cáceres. Let goed op want Spanje kent 4 dorpen die Arroyomolinos heten.

Wanneer u bij Arroyomolinos bent aangekomen laat u het dorp letterlijk links liggen. Blijf gewoon de weg volgen. Drie kilometer buiten Arroyomolinos ziet u een blauw bord langs de weg naar onze finca.

Zonder routeplanner:

Zoek op Google Maps naar “Finca el Rabilargo”. De finca ligt aan wegnummer CC-344. Van Almoharín naar Arroyomolinos.
Let op: het wegnummer is onlangs gewijzigd van CC-117 naar CC-344. Op routeplanners, kaarten, Google Maps, etc. zult u vaak nog het oude wegnummer vinden.

Met GPS coördinaten:

Breedtegraad: 39.18027 N
Lengtegraad: -6.12844 W

Hier past wel een opmerking: we hebben al diverse gasten gehad die op GPS naar ons hebben genavigeerd. Dat gaat meestal goed maar een aantal kwam ook op een heel andere plaats uit. Houd derhalve altijd ook bovenstaande aanwijzingen voor de route in de gaten.

 

Route naar Finca el Rabilargo

Bord 150 m vóór het pad

Bord aan het begin pad naar finca

Bord aan het begin van het pad naar onze finca.