Over Finca el Rabilargo

Precies centraal  in Extremadura, tussen de steden Cáceres, Mérida en Trujillo ligt Finca el Rabilargo. Een oase van rust, een paradijs voor vogels en een ideale bestemming voor iedereen die Extremadura wil bezoeken. Vanuit Finca el Rabilargo zijn vrijwel alle interessante plaatsen te bereiken.

Enerzijds heeft de finca een ideale ligging voor vogelliefhebbers maar ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. In de Sierra de Montánchez kunnen prachtige wandelingen over oude paden worden gemaakt. U kunt direct vanaf de finca wandelen en heeft hiervoor dus geen auto nodig.

De cultuurliefhebber heeft diverse mogelijkheden door de centrale ligging van de finca. De drie belangrijkste steden liggen binnen handbereik.

Vrijwel dagelijks koken Lia en Corné een heerlijke 3-gangen maaltijd zowel voor alleseters als voor vegetariërs. Kijk vooral even bij de recensies om meer te lezen over de ervaringen van onze gasten.

Corné is tevens vogelgids. Op verzoek neemt hij u mee in het prachtige Extremadura en laat u de vogels zien die u altijd al heeft willen zien. Heeft u vragen over fotografie dan helpt hij u tijdens de excursies op weg. Lees er hier meer over.

Wanneer u meer wilt lezen over een verblijf op Finca el Rabilargo dan kunt u op deze website alles over de finca lezen.

Wilt u direct boeken klik dan hier.